Sabtu, Jun 30, 2012

Mini Konvensyen KIK 2012 IPGKPI Panel Hakim

30 Jun 2012, IPG Kampus Pendidikan Islam telah menjemput teman menjadi panel hakim dalam mini konvensyen KIK dan pertandingan Inovasi di kampus berkenaan. Penghargaan yang tinggi oleh IPGKPI kerana dilantik menjadi hakim menyebabkan teman amat terharu dan mengucapkan ribuan terima kasih.

Apa yang menambahkan rasa terharu teman adalah, mereka yang terlibat dalam pertandingan KIK tersebut adalah dalam kalangan dosen-dosen yang pernah teman latih di sebuah Pusat Latihan Guru Dalam Perkhidmatan di Temerloh. Dalam masa 4 bulan, mereka telah menunjukkan kemampuan menggunakan tools kualiti dalam pengurusan. Mereka juga mampu pergi lebih jauh dalam bidang pengurusan dan membuat keputusan yang kreatif. Tahniah kumpulan IMAN yang telah berjaya menjuarai pertandingan tersebut.

Di samping itu, sepanjang teman terlibat dengan IPGKPI, teman berpeluang mendekati pengarah IPGKPI. Sepanjang pergaulan, teman dapat membuat kesimpulan bahawa beliau adalah orang yang layak diberi penghargaan yang tinggi kerana telah berjaya menggerakkan IPGKPI dalam banyak bidang. Kalau dulu IPGKPI bukan siapa-siapa, tetapi kehadiran pengarah ini telah menjadi sumber ilham, pemangkin dan peneraju dalam transformasi pendidikan di IPGKPISebahagian Ucapan Pengarah IPGKPI semasa Majlis Penutup Mini Konvensyen KIK IPGKPI tentang Budaya Ilmu dan Penyelidikan


Penutup Ucapan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda akan disemak. Terima kasih