.

Hirarki tertinggi kemahiran berfikir dalam Revised Taksonomi Bloom adalah penciptaan sesuatu yang baru Merenung nasib rakyat Palestin Kursus Dokumentasi Bahan Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Bersama wakil Pihak Berkuasa Tempatan seluruh Negeri Perak dalam Bengkel Dokumentasi Bahan Inovasi 2013 Pembentangan Inovasi 2008 bagi Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 Menerima Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Peringkat Negeri Perak 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Sempena Seminar Penyelidikan Anjuran BPG-IPG - Johan Bagi Projek e-Takwim Johan Kumpulan Inovatif dan Kreatif Negeri Perak 2010 - Projek e-Chopp Pembentangan Projek Inovasi Bagi Anugerah Inovasi ICT 2011 di Telekom Malaysia Menerima Anugerah Inovasi ICT Negeri Perak 2011 - Johan Bagi Projek myKompetens Rasulullah s.a.w bersabda: Tiga perkara yang akan mengikuti mayat dan dua daripadanya akan pulang. Hanya satu sahaja yang akan bersamanya dalam kubur. Barang siapa yang solat sesudah maghrib enam rakaat dimana tidak berkata-kata ia diantaranya dan kata-kata buruk, menyamailah solat itu baginya dengan ibadah 12 tahun Sesi Latihan Fasilitator Pensyarah Kolej- kolej Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia Puasa dan al-quran akan memberi syafaat kepada seseorang hamba pada hari kiamat. Wahai isteriku, kehidupan ini seperti kita melayari bahtera di lautan Di mana bumi dipijak di situlah langit dijunjung Persepsi terhadap kualiti pendidikan di Lab School Jakarta amat mengujakan Bersama YB DS Dr. Zahid, YB ADUN Rungkup dan Bekas Ketua Polis Perak Bersama Pengarah IPG Kampus Ipoh Menerima Anugerah Inovasi 2009 Peringkat Negeri Perak  Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung bersama peserta inovasi Panel Hakim Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Panel Hakim Inovasi Majlis Daerah Batu Gajah Cenderamata kepada teman sebagai Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 oleh Timbalan Menteri MOSTI Rumusan sebagai Ketua Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 Bersama Pengarah BPTV,Panel-panel Hakim KIK dan Inovasi dari UPSI dan SIRIM bagi Pertandingan Inovasi SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012Selasa, Julai 02, 2013

Kursus Lead Auditor (IRCA) ISO 9001:2008 Bersama TOMC Sdn Bhd

Bersama Fasi Tn Hj Nazri
Pada 24 hingga 28 Jun lepas teman telah diberi peluang berkursus  Lead Auditor (IRCA) dalam sistem pengurusan kualiti ISO 9001:2008. Latihan yang telah dikendalikan pihak Total Organisation Management Consulting Sdn Bhd. (TOMC) telah memberi pengetahuan dan kemahiran dalam melaksanakan tugas sebagai ketua auditor. 

Sepanjang kursus berkenaan, banyak input baru telah diberikan oleh pihak TOMC yang telah menjadi pemangkin kepada transfomasi peranan dan nilai tambah pengetahuan serta kemahiran sebagai ketua audit. Penggunaan pelbagai pendekatan dalam proses penyampaian kursus menjadikan kursus yang agak mencabar menjadi menarik dan mudah difahami serta berkesan. Kepelbagaian kaedah yang digunakan seperti kuliah, sumbangsaran, bengkel, pembentangan, tayangan video serta simulasi audit telah memberi impak yang positif kepada para peserta sepanjang perlaksanaan kursus berkenaan.

Di antara input yang didedahkan adalah: 

Isi Kandungan Kursus


Teman mengambil kesempatan mengucapkan terima kasih tidak terhingga kepada pihak TOMC yang telah berjaya melaksanakan kursus berkenaan khususnya kepada Tn Hj Nazri, Pn Haryati dan Pn Malis. Tidak lupa kepada pegawai dari IPGM iaitu Y Bhg Dr Zuraida dan En. Arshad yang setia melayan para peserta sehingga berjaya menamatkan kursus dengan jayanya.

Bersama Tn Hj Nazri

Bersama Pn Haryati
Bersama Pn MalisTiada ulasan :

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by yob! ini teman la...

Catat Ulasan

Komen anda akan disemak. Terima kasih