.

Hirarki tertinggi kemahiran berfikir dalam Revised Taksonomi Bloom adalah penciptaan sesuatu yang baru Merenung nasib rakyat Palestin Kursus Dokumentasi Bahan Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Bersama wakil Pihak Berkuasa Tempatan seluruh Negeri Perak dalam Bengkel Dokumentasi Bahan Inovasi 2013 Pembentangan Inovasi 2008 bagi Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 Menerima Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Peringkat Negeri Perak 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Sempena Seminar Penyelidikan Anjuran BPG-IPG - Johan Bagi Projek e-Takwim Johan Kumpulan Inovatif dan Kreatif Negeri Perak 2010 - Projek e-Chopp Pembentangan Projek Inovasi Bagi Anugerah Inovasi ICT 2011 di Telekom Malaysia Menerima Anugerah Inovasi ICT Negeri Perak 2011 - Johan Bagi Projek myKompetens Rasulullah s.a.w bersabda: Tiga perkara yang akan mengikuti mayat dan dua daripadanya akan pulang. Hanya satu sahaja yang akan bersamanya dalam kubur. Barang siapa yang solat sesudah maghrib enam rakaat dimana tidak berkata-kata ia diantaranya dan kata-kata buruk, menyamailah solat itu baginya dengan ibadah 12 tahun Sesi Latihan Fasilitator Pensyarah Kolej- kolej Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia Puasa dan al-quran akan memberi syafaat kepada seseorang hamba pada hari kiamat. Wahai isteriku, kehidupan ini seperti kita melayari bahtera di lautan Di mana bumi dipijak di situlah langit dijunjung Persepsi terhadap kualiti pendidikan di Lab School Jakarta amat mengujakan Bersama YB DS Dr. Zahid, YB ADUN Rungkup dan Bekas Ketua Polis Perak Bersama Pengarah IPG Kampus Ipoh Menerima Anugerah Inovasi 2009 Peringkat Negeri Perak  Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung bersama peserta inovasi Panel Hakim Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Panel Hakim Inovasi Majlis Daerah Batu Gajah Cenderamata kepada teman sebagai Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 oleh Timbalan Menteri MOSTI Rumusan sebagai Ketua Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 Bersama Pengarah BPTV,Panel-panel Hakim KIK dan Inovasi dari UPSI dan SIRIM bagi Pertandingan Inovasi SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012Rabu, Jun 03, 2009

Kelas Contoh

Baru-baru ni teman berpeluang melawat pameran di sebuah IPGM di ibukota. Berbagai bahan telah dipamerkan dari hasil kreativiti para pensyarah hinggalah hasil kreativiti pelajar. Banyak perkara teman dapat pelajari dari yang positif sehinggalah yang negatif. Bior le teman ceritakan yang positif dulu. Teman rasa banyak bahan/perisian dan infrastruktur yang baik yang teman perolehi yang perlu ada di kalangan pendidik di sekolah mahupun di IPGM. Semua hasil adalah hasil buah tangan yang asli dari warga IPGM.

Sebuah kelas yang lengkap dengan folio ABM dan bahan informatifSudut Boneka


Sudut Pelajar Pendidikan Khas Bahan Bacaan Penekanan Deria Yang Maksimum


Sudut Pelajar Pemulihan dengan Bacaan Bergred

Di samping itu terdapat bahan-bahan penerbitan yang telah dipamerkan. Jurnal, penerbitan dalam seperti KPKI dan LPS turut dipamerkan.


Tahniah kepada para peserta pameran kerana berjaya mengumpul bahan-bahan yang penting untuk dijadikan bahan pameran. Kepada rakan-rakan, teman rasa banayak bahan para pelajar telah dihasilkan, KPKI serta LPS banyak dianjurkan dan seminar serta kajian telah dihasilkan. Jika dihimpunkan, teman rasa IPGM ni lebih pro dari fakulti pendidikan di IPTA tempatan.

Yang teman nak tegur sikit pada pameran itu pula ialah boss utama IPGM tersebut. Nak tengok senyum, ntah la. Nak tanya khabar kepada para peserta pameran jauh sekali. Dah la kita datang jauh, apa la salahnya senyum atau tanya khabar. TV selalu iklankan Budi Bahasa Budaya Kita..tapi kalau peraju sebuah institusi tak tunjuk teladan...apa nak jadi dengan anak didik kita nanti. Apakah ini pembawa/tabiat seorang boss wanita??

Tiada ulasan :

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by yob! ini teman la...

Catat Ulasan

Komen anda akan disemak. Terima kasih