.

Hirarki tertinggi kemahiran berfikir dalam Revised Taksonomi Bloom adalah penciptaan sesuatu yang baru Merenung nasib rakyat Palestin Kursus Dokumentasi Bahan Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Bersama wakil Pihak Berkuasa Tempatan seluruh Negeri Perak dalam Bengkel Dokumentasi Bahan Inovasi 2013 Pembentangan Inovasi 2008 bagi Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 Menerima Anugerah Inovasi Kementerian Pelajaran 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Peringkat Negeri Perak 2008 - Johan Bagi Projek e-Daftar Menerima Anugerah Inovasi Sempena Seminar Penyelidikan Anjuran BPG-IPG - Johan Bagi Projek e-Takwim Johan Kumpulan Inovatif dan Kreatif Negeri Perak 2010 - Projek e-Chopp Pembentangan Projek Inovasi Bagi Anugerah Inovasi ICT 2011 di Telekom Malaysia Menerima Anugerah Inovasi ICT Negeri Perak 2011 - Johan Bagi Projek myKompetens Rasulullah s.a.w bersabda: Tiga perkara yang akan mengikuti mayat dan dua daripadanya akan pulang. Hanya satu sahaja yang akan bersamanya dalam kubur. Barang siapa yang solat sesudah maghrib enam rakaat dimana tidak berkata-kata ia diantaranya dan kata-kata buruk, menyamailah solat itu baginya dengan ibadah 12 tahun Sesi Latihan Fasilitator Pensyarah Kolej- kolej Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia Puasa dan al-quran akan memberi syafaat kepada seseorang hamba pada hari kiamat. Wahai isteriku, kehidupan ini seperti kita melayari bahtera di lautan Di mana bumi dipijak di situlah langit dijunjung Persepsi terhadap kualiti pendidikan di Lab School Jakarta amat mengujakan Bersama YB DS Dr. Zahid, YB ADUN Rungkup dan Bekas Ketua Polis Perak Bersama Pengarah IPG Kampus Ipoh Menerima Anugerah Inovasi 2009 Peringkat Negeri Perak  Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung Panel Hakim Inovasi Majlis Perbandaran Manjung bersama peserta inovasi Panel Hakim Inovasi Majlis Bandaraya Ipoh Panel Hakim Inovasi Majlis Daerah Batu Gajah Cenderamata kepada teman sebagai Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 oleh Timbalan Menteri MOSTI Rumusan sebagai Ketua Panel Hakim KIK SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012 Bersama Pengarah BPTV,Panel-panel Hakim KIK dan Inovasi dari UPSI dan SIRIM bagi Pertandingan Inovasi SMV/SMT/KV Peringkat Kebangsaan 2012Khamis, September 13, 2012

Innocence of Muslims

Innocence of Muslims, adalah sebuah movie penghinaan yang melampau oleh Sam Bacile pengarah dan penerbit filem keturunan Israel dari Amerika Syarikat. Dalam satu scene yang 14 minit di Youtube (Teman tidak buat pautan kerana tidak mahu memanjangkan fitnah golongan laknat) menunjukkan Nabi Muhammad sebagai yang menyokong seks bebas dan pedofilia (Semoga pelakon dan orang yang buat filem ni akan dapat balasan yang setimpal dari Allah SWT).

Lanjutan itu, ia telah mencetuskan bantahan rakyat Mesir. Awal hari itu sekumpulan Mesir memanjat dinding Kedutaan Amerika Syarikat di Kaherah dan merobohkan dan membakar bendera Amerika. Filem yang berkualiti rendah telah menghina Islam dan Nabi Muhammad mencetuskan pembunuhan di Kedutaan Amerika Syarikat di Libya pada 2012/09/11. Duta Amerika Syarikat, Chris Stevens dan tiga diplomat lain telah dibunuh kerana penayangan filem berkenaan. 

Adakah serangan ini dirancang sempena ulang tahun ke-11 pada 9/11 di seluruh dunia Islam? Atau adakah serangan dan pembunuhan berlaku disebabkan sumpah Israel yang akan berterusan menyerang Islam? Pada teman adalah, ia salah satu siri penghinaan agama Islam dan orang Islam. Mereka tahu rata-rata umat Islam lemah, bukan sahaja dari kekuatan politik, ekonomi, ketenteraan, perpaduan ummah tetapi juga kurang aspek ketaqwaan. Mereka tahu jika ummat Islam kuat dari segi kekuatan 'TAQWA", mereka akan gerun untuk menghina. Menurut pemimpin agama Yahudi, salah satu indikator yang menunjukkan Islam kuat dari segi ketaqwaan adalah "APABILA JUMLAH JEMAAH YANG SOLAT SUBUH DI MASJID-MASJID SAMA BANYAK DENGAN SOLAT JUMAAT". Maka pada ketika itu, orang-orang Israel akan tunduk dan gerun.

Oleh kerana mereka sedar bahawa umat Islam dalam keadaan lemah lah mereka berani menghina dari masa ke masa dengan berbagai cara.

Kesan kepada pelakon 1
KEsan kepada pelakon 2
Tiada ulasan :

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by yob! ini teman la...

Catat Ulasan

Komen anda akan disemak. Terima kasih